Over Financial Consultancy Holland

Met meer dan 15 jaar ervaring in de financiële sector, helpen wij u om de ideale situatie te realiseren wat betreft uw financiën. Wij zijn gespecialiseerd in het oplossen van uw financiële uitdagingen en vraagstukken. Dit geldt voor zowel Nederlandse ingezetenen en Expats die in Nederland werkzaam zijn. Neem gerust contact met ons op om samen naar uw (huidige) situatie te kijken.

Proactief & Waardevol

Welke hypotheek en/of verzekering past het beste bij mijn situatie, bijvoorbeeld als ik een nieuwe auto heb gekocht die niet helemaal nieuw meer is? Past die droomwoning wel in ons budget, of moeten we de droom opgeven omdat er dan te weinig overblijft om de dingen die we graag willen doen, kunnen blijven doen? Kan ik profiteren van de historisch lage rente door mijn hypotheek over te sluiten? En is het nog steeds de moeite waard om dat te doen als ik een boeterente moet betalen bij mijn huidige hypotheekverstrekker?

Dit zijn zomaar wat vragen waar iedereen weleens tegenaan loopt. Bij Financial Consultancy Holland beginnen wij in ieder geval met het creëren van een gemoedelijke atmosfeer waarin u op een professionele wijze kunt worden geholpen en begeleid door het proces van het vinden van antwoorden die perfect bij uw situatie passen. Wij houden van een persoonlijke aanpak, waarbij ieder klantcontact – persoonlijk of zoals tegenwoordig steeds meer online – de volle aandacht en zorgvuldigheid krijgt die het verdient.

Bij ons kunt u bij vrijwel elke bank of verzekeraar terecht, zodat uw belang en uw wensen voorop worden gesteld, en niet het belang dat de bank of verzekeraar heeft bij het binnenhalen van nieuwe klanten. Wij begrijpen dat en bieden u een persoonlijke begeleiding die tegelijkertijd professioneel en vakkundig is. Wij nemen u het gehele adviestraject uit handen, zodat u zich volledig kunt concentreren op die ene droomwoning.

Wij maken het u zo gemakkelijk mogelijk. U kunt er zeker van zijn dat uw belangen en wensen onze hoogste prioriteit hebben. U bepaalt zelf hoe u uw financiële zaken wilt regelen en wij zoeken wat de beste oplossing is die bij uw situatie en wensen past.