Over Linda van Loon.

Hallo, ik ben Linda van Loon – de Graaf, eigenaresse van Helder Hypotheekadvies (2020). Ik geef hypotheekadvies, financieel advies en pensioenadvies aan particulieren in Dongen en omstreken.

Ik ben er trots op dat ik tot de 5% van de hypotheekadviseurs in Nederland behoor die de titel Erkend Hypothecair Planner mag dragen. Ik zet graag al mijn kennis en ervaring in om jou een gezonde en zorgeloze financiële toekomst te bezorgen.

Hypotheekadvies Linda style

Na twintig jaar ervaring in de financiële dienstverlening, waarvan tien jaar in de hypotheekbranche, besloot ik dat het tijd was om zelfstandig aan de slag te gaan. Ik wilde op mijn eigen manier adviseren. Met oog voor de mensen achter de vraag. Het invullen van een hypotheek gaat niet over getallen, maar over het leven. Voor mij is het belangrijk dat mensen precies weten welke verplichting ze aangaan en wat de haken en ogen zijn. Ik zorg ervoor dat mijn klanten mijn advies helemaal begrijpen.
 

Geen standaard hypotheekadvies

Ik kijk verder dan de standaard leennormen, want niemand is standaard. Iedereen heeft een ander uitgavenpatroon, een andere levensstijl, andere wensen en andere doelen. Voor mij zit de uitdaging in het geven van een breed advies met een overtuigend financieel plan dat toekomstbestendig is en waar klanten zich goed bij voelen.

Maximaal hypotheekadvies

Als erkend hypothecair planner volg ik een educatieprogramma om mijn kennis up to date te houden en altijd op de hoogte te zijn van actuele ontwikkelingen. Hiermee geef ik jou een garantie op de kwaliteit van mijn dienstverlening.

Hoi, goed dat je belt

 Van de meeste partijen hoor je niks meer zodra de hypotheek is afgesloten. Van mij wel. Gedurende de looptijd zijn er contactmomentjes. Puur om te checken of je hypotheek nog bij je past en of er financiële wijzigingen zijn.

Neem gerust contact op als je voor een grote financiële beslissing staat of als er een kink in de kabel zit. Ik sta voor je klaar in elke levensfase.

Ja, dat is nou typisch Linda.

  •  Ervaren en deskundig
  • Veel parate vakkennis
  •  Heldere taal
  •  Geduldige gesprekspartner
  •  Verrassend betrokken
  •  Realistisch
  •  Nauwkeurig