ff-logo-plain

Een collectief van onafhankelijke hypotheekadvieskantoren

MijnHypotheekGeregeld.nl is een initiatief van FlexFront

FlexFront gelooft in onafhankelijk en ongebonden advies. Dat is beter voor jou als consument. FlexFront vergelijkt alle geldverstrekkers met elkaar en is aan geen enkele geldverstrekker verbonden. Onafhankelijk en ongebonden dus.

Wij borgen hoge kwaliteit door hoge eisen te stellen aan de advieskantoren. En we vragen aan elke klant een review op. Je ziet daarom bij alle adviseurs een overzicht van reviews.

FlexFront is er niet alleen voor jou bij de hypotheekaanvraag, maar blijft er ook daarna: actief beheer.

Voor jou is er altijd een geschikte adviseur in de buurt. Wij hebben een landelijke dekking en er zijn altijd meerdere adviseurs bij je in de buurt met ieder een eigen profiel, expertise en aanpak. De beschrijving van de adviseur vind je op de betreffende adviseurspagina. Het is belangrijk dat je een klik hebt met de adviseur. Het kopen van een huis, het nemen van een hypotheek, het aanpassen of oversluiten van een hypotheek, het laten adviseren over jouw financiële situatie zijn namelijk hele belangrijke beslissingen in jouw leven. Daarom is het belangrijk dat je jouw hypotheekadviseur vertrouwt.


Over FlexFront

Geloven in onafhankelijk advies

Vaak zijn onze klanten kleinere kantoren die vooral met je als klant bezig zijn en weinig tijd hebben om te investeren in systemen en online aanwezigheid. Daarom hebben wij de krachten gebundeld. Naast het beste advies voor u investeren we samen in online tools, systemen, automatisering en digitalisering van het proces. Alles om u naast het persoonlijke contact en het advies ook een heel snel en gemakkelijk proces te bieden.

FlexFront is één van de grootste hypotheek distributiepartners in Nederland en helpt zo'n 1.200 hypotheekadvieskantoren met een breed hypotheekaanbod, acceptatie en verwerking van hypotheekaanvragen. FlexFront biedt specialistische kennis van veel geldverstrekkers en staat hypotheekadviseurs met raad en daad terzijde. Dankzij FlexFront wordt uw hypotheekaanvraag op een efficiente, kwalitatieve en snelle manier verwerkt.

FlexFront is aangesloten bij het Klachten Instituut Financiële Dienstverlening (Kifid) te Den Haag onder nummer 300.013909 en bij de AFM geregistreerd onder nummer 12020168.

Ons team

Medewerkers van FlexFront beseffen elke minuut van de dag dat we voor mensen werken die een droom hebben; mensen die willen wonen in dat mooie huis of willen leven met een goedkopere maandlast. De medewerkers van FlexFront hebben passie voor het werk, staan voor hun klant, zijn eigenwijs, pragmatisch en halen er dagelijks het beste uit wat er in zit. De 150 medewerkers die voor FlexFront werken kijken niet naar hypotheekdossiers, maar naar de mens achter dat dossier. Elk dossier wordt behandeld alsof er een beste vriend, buurman of familie achter zit. 

Bij FlexFront geloven we in saamhorigheid, niet kletsen maar doen en de nodige humor op z’n tijd. Dit is het MijnHypotheekGeregeld team: 

Bianca van den Heuvel

Teamleider Commerciële binnendienst
Commerciële binnendienst

Nathalie Vogt

Commerciële binnendienst

Irma Schaar

Commerciële binnendienst

Dilara Kozan

Commerciële binnendienst

Contact

Bisonspoor 3002 -B301
3605LT Maarsen

Info@mijnhypotheekgeregeld.nl
T: 088 600 6835

Contact opnemen