header foto
Verduurzaming Service

Verduurzamen is een steeds vaker voorkomende wens. Je kunt daarmee de maandlasten van de hypotheek verlagen. Er is vaak weinig tijd en ruimte om je bezig te houden met deze wens, zeker als je net een huis hebt gekocht. Toch is dat juist hét moment om ook de verduurzaming te regelen.

ff-logo-plain

Hoe werkt de Verduurzaming Service?

Jouw hypotheekadviseur attendeert je voorafgaand of tijdens het intake- of adviesgesprek op verduurzaming en de samenwerking met de door ons gekozen verduurzamingspartner Susteen. Je vult een formulier in en er wordt vervolgens een telefonisch gesprek met Susteen ingepland.

Het telefonische gesprek duurt gemiddeld een kwartier en geeft Susteen voldoende informatie om een vrijblijvend rapport met daarin een opsomming van de te nemen maatregelen en een indicatieve offerte op te stellen. Daarbij wordt uiteraard ook rekening gehouden met mogelijke subsidies. Het rapport wordt binnen 24 uur geleverd en is mede gebaseerd op betrouwbare data uit diverse bronnen.

Een gedegen verduurzamingsadvies

Wanneer je zeker weet de woning te gaan kopen, maakt Susteen een afspraak voor een woningbezoek.

Tijdens het woningbezoek wordt alles exact opgenomen zodat een definitieve offerte opgesteld kan worden. Als je akkoord bent met de offerte en deze tekent, worden de werkzaamheden ingepland.

Indien gewenst ontvang je na afronding van de werkzaamheden het nieuwe energielabel. Dit is een betaalde dienst, maar voor de meeste hypotheken niet benodigd.

Volledige ontzorging

Susteen geeft het verduurzamingsadvies, plant de werkzaamheden, contracteert de installateurs en begeleidt de werkzaamheden. En neemt de verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van alle werkzaamheden. Ook de mogelijkheden voor subsidie worden doorgenomen. Wij hebben bewust voor Susteen gekozen als betrouwbare en zeer klantgerichte verduurzamingspartner.

Gebruik maken van de Verduurzaming Service?

Vul hier het formulier in en er kan direct een telefonische afspraak gepland worden met Susteen.

Verduurzaming Service