header foto
Verduurzaming Service

Verduurzamen is een steeds vaker voorkomende wens. U kunt daarmee de maandlasten van uw hypotheek verlagen. Er is vaak weinig tijd en ruimte om u bezig te houden met deze wens, zeker als u net een huis heeft gekocht. Toch is dat juist hét moment om ook de verduurzaming te regelen.

ff-logo-plain

Hoe werkt de Verduurzaming Service?

Uw hypotheekadviseur attendeert u voorafgaand of tijdens het intake- of adviesgesprek op verduurzaming en de samenwerking met de door ons gekozen verduurzamingspartner Susteen. U vult een formulier in en er wordt vervolgens een telefonisch gesprek tussen u en Susteen ingepland.

Het telefonische gesprek duurt gemiddeld een kwartier en geeft Susteen voldoende informatie om een vrijblijvend rapport met daarin een opsomming van de te nemen maatregelen en een indicatieve offerte op te stellen. Daarbij wordt uiteraard ook rekening gehouden met mogelijke subsidies. Het rapport wordt binnen 24 uur geleverd en is mede gebaseerd op betrouwbare data uit diverse bronnen.

Een gedegen verduurzamingsadvies

Wanneer u zeker weet de woning te gaan kopen, maakt Susteen een afspraak met u voor een woningbezoek.

Tijdens het woningbezoek wordt alles exact opgenomen zodat een definitieve offerte opgesteld kan worden. Als u akkoord bent met de offerte en deze tekent, worden de werkzaamheden ingepland.

Indien gewenst ontvangt u na afronding van de werkzaamheden uw nieuwe energielabel. Dit is een betaalde dienst, maar voor de meeste hypotheken niet benodigd.

Volledige ontzorging

Susteen geeft het verduurzamingsadvies, plant de werkzaamheden, contracteert de installateurs en begeleidt de werkzaamheden. En neemt de verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van alle werkzaamheden. Ook de mogelijkheden voor subsidie worden met u doorgenomen. Wij hebben bewust voor Susteen gekozen als betrouwbare en zeer klantgerichte verduurzamingspartner.

Gebruik maken van de Verduurzaming Service?

Hier vindt u een formulier dat u kunt invullen. Hier kan direct een telefonische afspraak gepland worden met Susteen op een moment dat voor u handig is; voor, tijdens of na het hypotheekadviesgesprek.

Verduurzaming Service