Maaike Verhoef
Advies met M.I.N.T.

HYPOTHEEKADVIES IS MAATWERK

“Eerlijk advies dat past bij jouw financiële én persoonlijke situatie”

Stel je eens voor: meer dan 20 jaar lang in de financiële dienstverlening. Dan heb je al veel mensen met uiteenlopende situaties verder mogen helpen. Hoge inkomens, modale inkomens, mensen die weten wat ze willen, of juist geen idee hebben. Over de jaren heen heb ik vele mensen geholpen. Gerust kunnen stellen met een persoonlijke aanpak, en met een goed gevoel weer laten gaan.

Laten we eerlijk zijn: het gaat hier om grote beslissingen met een langdurig effect. Hypotheken, echtscheidingen, orde op zaken stellen. Het is niet zomaar iets. Kleine fouten kunnen een grote impact hebben. Daarom is “gewoon een nummer zijn” wel het laatste wat je wilt. Om dat te voorkomen heb ik Advies met M.I.N.T. opgericht. Hier ben jij geen dossier op een stapel ergens onder in een lade. Hier word je serieus genomen. Hoe ziet dat er uit?

WERKPLEK: BREDA. WERKGEBIED: BIJ JOU THUIS.
Het uit zich in een persoonlijke aanpak. Ik kom bij jou langs om samen met jou je situatie door te nemen. Zelf werk ik vanuit Breda, bij de Grote Kerk, de Nederlandse Defensie Academie (KMA) en het Chassé theater in de buurt. Of je daar nu ook woont, of in Tilburg, Rotterdam, Den Bosch, een dorp, het maakt me niet uit. Ik kom naar jou. Alleen zo leren we elkaar echt kennen. Zo krijg ik het beste beeld van jouw situatie, en kunnen we die snel zo inzichtelijk mogelijk maken. Dat is dan ook waar M.I.N.T. voor staat: Meer Inzicht Naar de Toekomst. Zo weet je zeker dat, ondanks de vele opties, jij de juiste kiest.

 KIES VOOR KWALITEIT EN BESPAAR GELD
Mint is verfrissend. Laat Advies met M.I.N.T. een frisse blik bieden; laat mij jou zekerheid bieden wanneer complexe financiële situaties daarom vragen. Dat kan ik ook. Zo ben ik al sinds 2009 Hypothecair Planner. Elk jaar volg ik masterclasses om mijn lidmaatschap van de NVHP geldig te houden. Sinds 2014 zit ik ook in het bestuur als secretaris. Hypothecair Planner is slechts 1 van mijn 6 diploma’s in dit vakgebied. Ik volg masterclasses, examens over de Wet Financieel Toezicht, permanente educatie. Ieder jaar weer. Zo ben jij gegarandeerd van hypotheekadvies van de hoogste kwaliteit.

 Ik hoor je denken: “dat klinkt prijzig”. Vanzelfsprekend zijn er goedkopere diensten dan hypotheekadvies. Echter is het hele idee juist dat je geld gaat besparen. Je investeert in financiële rust. Je bent helaas verder van huis wanneer je slecht geïnformeerd een verkeerde keuze maakt. Dat is precies waarom financieel inzicht laagdrempelig zou moeten zijn. Daarom is het eerste gesprek bij jou thuis standaard gratis. Dit is geheel vrijblijvend; daarna kun je altijd nog beslissen of we samen verder gaan of niet.

 VISIE
Juist in het ‘eerlijke advies op maat’ wil ik het verschil maken; ik ben er voor jou en ga altijd voor het beste resultaat, zodat je kunt genieten van het leven en wonen zonder financiële zorgen gericht op de toekomst.