Advies met M.I.N.T.

“Eerlijk advies dat past bij jouw financiële én persoonlijke situatie”

Advies van Maaike Verhoef 

Met meer dan 20 jaar lang in de financiële dienstverlening heb ik al veel mensen met uiteenlopende situaties verder mogen helpen. Hoge inkomens, modale inkomens, mensen die weten wat ze willen, of juist geen idee hebben. Over de jaren heen heb ik vele mensen geholpen. Gerust kunnen stellen met een persoonlijke aanpak, en met een goed gevoel weer laten gaan.  Het gaat vaak om grote beslissingen met een langdurig effect. Hypotheken, echtscheidingen, financieel orde op zaken stellen. Het is niet zomaar iets. Kleine fouten kunnen een grote impact hebben. Daarom is “gewoon een nummer zijn” wel het laatste wat je wilt. Om dat te voorkomen heb ik Advies met M.I.N.T. opgericht. Hier ben jij geen dossier op een stapel ergens onder in een lade. Hier word je serieus genomen. Hoe ziet dat er uit?

Persoonlijke aanpak 

Het uit zich in een persoonlijke aanpak. Ik kom bij jou langs om samen met jou je situatie door te nemen. Zelf werk ik vanuit Breda en werk ik in Breda en omgeving. Ik kom graag naar jou toe om kennis te maken maar je ook een eerste idee te geven van jouw mogelijkheden zodat je ook echt iets aan ons eerste gesprek hebt. Wanneer ik je ook daadwerkelijk mag adviseren zorg ik ervoor dat ik een goed beeld heb van jouw financiële situatie en maak ik deze ook voor jou inzichtelijk. Dat is dan ook waar M.I.N.T. voor staat: Meer Inzicht Naar de Toekomst. Zo weet je zeker dat, ondanks de vele opties, jij de juiste kiest.

Kwaliteit 

Laat Advies met M.I.N.T. een frisse blik bieden; laat mij jou zekerheid bieden wanneer complexe financiële situaties daarom vragen. Dat kan ik ook. Zo ben ik al sinds 2009 Erkend Hypothecair Planner. Elk jaar volg ik masterclasses om mijn lidmaatschap van de Nederlandse Vereniging van Hypothecair Planners (NVHP) geldig te houden. Van 2014 tot 2022 ben ik ook secretaris en lid geweest van het dagelijks bestuur van deze vereniging. Hypothecair Planner is slechts 1 van mijn 6 diploma’s in dit vakgebied. Ik volg masterclasses, examens over de Wet Financieel Toezicht, permanente educatie. Ieder jaar weer. Zo ben jij gegarandeerd van hypotheekadvies van de hoogste kwaliteit. In 2022 is Advies met M.I.N.T. ook genomineerd voor de VVP Adviesaward.

 

Vanzelfsprekend zijn er goedkopere diensten dan hypotheekadvies. Echter is het hele idee juist dat je geld gaat besparen. Je investeert in financiële rust. Je bent helaas verder van huis wanneer je slecht geïnformeerd een verkeerde keuze maakt. Dat is precies waarom financieel inzicht laagdrempelig zou moeten zijn. Daarom is het eerste gesprek bij jou thuis voor jou zonder kosten. Dit is geheel vrijblijvend; daarna kun je altijd nog beslissen of we samen verder gaan of niet.

Juist in het ‘eerlijke advies op maat’ wil ik het verschil maken; ik ben er voor jou en ga altijd voor het beste resultaat, zodat je kunt genieten van het leven en wonen zonder financiële zorgen gericht op de toekomst.