Noordkop Verzekeringen/Hypotheken

Kwaliteit en service

n 1998 is Remko Mohr, eigenaar van Noordkop Verzekeringen, begonnen bij Univé Regio+ in Heerhugowaard. Hier gaf hij advies aan particuliere klanten met betrekking tot verzekeringen en financiële producten in de regio Alkmaar, Bergen en Schoorl.
 
,,In 2008 ben ik bij de Rabobank gaan werken als adviseur zakelijke verzekeringen in de regio Schagen en omstreken. In 2016 heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben ik een eigen kantoor begonnen”, aldus Remko Mohr.

,,Ik geloof in persoonlijk contact met mijn klanten en kom dan ook graag bij de bedrijven en klanten op bezoek. Gewoon zoals dit “vroeger” ging.”

Noordkop Verzekeringen werkt met meer dan 35 verschillende maatschappijen samen en kan daarom de kwaliteit leveren die u wenst. Als klant van Noordkop Verzekeringen mag u een persoonlijke service verwachten.

Sinds dit jaar biedt Noordkop Verzekeringen ook hypotheken aan. Financieel planner Paul Kochx heeft jarenlang ervaring in de hypothekenwereld en biedt deze aan onder de vlag Noordkop Hypotheken.