Hoe regel ik een hypotheek?

U bent aan het juiste adres

Klik op 'Maak een afspraak'. Binnen 24 uur staat de afspraak in de agenda.

Maak een afspraak

Tijdens de afspraak stelt de adviseur u vele vragen om uw situatie en wensen voor nu en later goed in beeld te krijgen. Het helpt als u meteen al belangrijke informatie meeneemt, zoals loonstrook, koopcontract, bankafschriften en paspoort. Ook zal de woning getaxeerd worden.

Na deze 'inventarisatie' gaat de hypotheekadviseur aan de slag. Hij of zij maakt een uitgebreide analyse van uw situatie, en komt met een gedegen advies. Onderdeel van dat advies is de selectie van een geldverstrekker, inzicht in maandlasten, rente-zekerheid en aflossing.

Tevreden met het advies? Dan kan de hypotheek aangevraagd worden. Dat is binnen enkele dagen tot enkele weken geregeld. Het juist en snel aanleveren van de benodigde informatie is daarbij heel belangrijk.

Als alle informatie in beeld is en uw aanvraag positief is beoordeeld, kan de afspraak bij de notaris gemaakt worden om de hypotheek te laten passeren. Bij de notaris passeert uw hypotheekakte, u krijgt de sleutel van uw nieuwe woning en kunt gaan verhuizen. Een mooi en belangrijk moment. Zo maakt u, met uw hypotheekadviseur, uw woonwensen waar!