Wilma Hartog 

Over WH Assurantiën

groter of kleiner gaan wonen? Heeft u kinderen die willen studeren? Wat wilt u kunnen
doen als u met pensioen gaat of stopt met werken? Alleen als u over uw toekomst durft na te denken, bent u straks goed voorbereid.

Persoonlijk contact en een verfrissende aanpak
De eerste kennismaking is een belangrijk moment zowel voor u als voor ons. Dit kan het begin zijn van een levenslange planningsrelatie. Daarom vinden wij het belangrijk dat er een persoonlijke klik is van beide kanten.

Eerste gesprek
In het eerste gesprek maken we een eerste inventarisatie van uw wensen en huidige situatie. Dit geeft ons de mogelijkheid om na deze kennismaking concreet aan de slag te gaan. Zaken als uw huis, pensioenopbouw, gezins- en eventueel bedrijfssituatie komen aan de orde. Ook het gevolg van een eerdere scheiding nemen we hierbij mee.

Als we besluiten een samenwerking aan te gaan, gaan we over tot het verzamelen van alle relevante financiële gegevens. Ook krijgt u toegang tot het online Klant Portaal dat u op ieder gewenst moment inzicht geeft in uw financiële documenten.

Financieel plan
In het financiële plan dat we vervolgens voor u opstellen staan verschillende scenario’s die aangeven wat uw financiële situatie zal zijn als u eerder wilt stoppen met werken of met pensioen gaat. Ook zijn hierin voorstellen opgenomen voor beleggen en verdere vermogensopbouw. Nadat u besloten heeft welke keuzes het beste bij u passen, zorgen wij voor al het regelwerk dat hieruit voortkomt. Onze dienstverlening houdt hier niet op. Graag blijven we nauw betrokken bij uw financiële planning en vermogensopbouw. Daarom maakt ook het monitoren van uw vermogen onderdeel uit van onze diensten.

Over Wilma Hartog
Al 40 jaar begeleid ik hypotheek-, pensioen- en DGA-trajecten en stel ik vermogens- en financiële plannen op voor bedrijven, privépersonen en zelfstandigen. Sinds 16j aar doe ik dit vanuit mijn eigen onderneming met een team toegewijde medewerkers. Vermogensplanning is een onderwerp dat dichtbij mijn hart ligt. Het geeft mij voldoening om mensen bewust te maken van hun financiële mogelijkheden en de risico’s die ze bij bepaalde keuzes lopen. Er is niets mooiers dan mijn klanten inzicht te geven in hun financiële situatie en ze op basis hiervan te helpen hun persoonlijke wensen en doelen te realiseren. Het is voor mij een uitdaging om uit te dokteren wat bij een klant past en te zorgen dat zijn of haar vermogen ook echt rendeert. Ik sta voor mijn klanten. Het persoonlijke contact en de langdurige relatie die ik met mijn klanten aanga, maken het werken als vermogensplanner tot een fantastisch vak. ​In mijn vrije tijd golf en fotografeer ik graag. Dat geeft me rust. Ook vind ik het leuk om met vrienden thuis of in de keuken van een sterrenrestaurant gezamenlijk te koken. Daarnaast doe ik graag nieuwe kennis op. Zo heb ik onlangs een studie als RegisterExecuteur afgerond.

Zicht op uw financiën, zicht op uw toekomst
U kunt maar een keer alles uit uw leven halen, zowel zakelijk als privé. Om uw wensen en dromen te verwezenlijken is het niet alleen prettig, maar ook noodzakelijk dat u weet waar u financieel aan toe bent en uw financiële mogelijkheden kent. Dat vraagt om een financiële planning afgestemd op uw persoonlijke doelen. Bent u ondernemer, directeur, advocaat, (tand)arts of medisch specialist? Dan helpen wij u graag met het opstellen van een financieel plan. Vermogensplanning maakt hier onderdeel vanuit.

​Net als u willen wij simpele antwoorden op complexe vragen. Wat doe ik met mijn geld als ik straks mijn bedrijf overdraag aan mijn kinderen? Is er een betere, meer renderende oplossing voor mijn spaargeld? Kan ik ook na mijn pensioen mijn huidige levensstijl handhaven? Al deze vragen nemen wij mee om te schetsen hoe uw ideale toekomst eruit kan zien. Wij maken de toekomst niet mooier, maar wel inzichtelijker. Wij helpen u graag financiële vrijheid te creëren.

Wilma Hartog
  • Gecertificeerd Vermogensplanner
  • Beleggingsadviseur DSI-II
  • Erkend Hypotheekadviseur
  • Pensioenadviseur BPLA
  • Gecertificeerd mediator
  • RegisterExecuteur